Hjem
  -  
Caser
  -  
Höegh Haslelinje

Höegh Haslelinje

Design
Innhold
Sosiale medier

Vild har ansvaret for konseptutvikling, annonsering, design og tekstproduksjon for Höeghs storsatsning HasleLinje – en levende bydel i vekst på Oslos tak.‍

HasleLinje er en 100 mål stor eiendom som ligger mellom t-banestasjonene Hasle, Løren og Økern.  Her finner du et rikt bygulv med næring, handel og boliger.

Hjertet av HasleLinje er Vinmonopolets gamle tapperi, en arkitektonisk perle som nå skal huse unike leiligheter og en handlegate. Rundt det gamle vinslottet er det bygget miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet. Vild gjør konsept og markedsføring av Bøkkerveien 5, Karvesvingen 2, Karvesvingen 3, Karvesvingen 5, K7 og HasleTre.Hjertet av HasleLinje er Vinmonopolets gamle tapperi, en arkitektonisk perle som nå skal huse unike leiligheter og en handlegate. Rundt det gamle vinslottet er det bygget miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet. Vild gjør konsept og markedsføring av Bøkkerveien 5, Karvesvingen 2, Karvesvingen 3, Karvesvingen 5, K7 og HasleTre.

No items found.

Flere caser

No items found.
No items found.
@vildoslo@vildnyc