Hjem
  -  
Caser
  -  
Høyskolen Kristiania Avgangsutstilling

Høyskolen Kristiania Avgangsutstilling

Design
Innhold
Sosiale medier

Våren 2020 ble annerledes for de fleste, og Høyskolen Kristiania var intet unntak.


Den årlige avgangsutstillingen til studentene ved School of Arts, Design and Media måtte plutselig gjøres digital, og vi hjalp til på veien - med idéer, planlegging, design og programmering.

Åpningsseremonien ble streamet på nettsiden, før innholdet ble sluppet. Forsiden, som var inspirert av et fysisk utstillingsrom, ledet videre inn til instituttrommene. Et viktig mål var å laste opp bachelor-oppgaven. I tillegg til å være en god utstillingsarena for bransje, venner og familie.

Se nettside

School of Arts, Design, and Media er det største kunstfaglige utdanningsmiljøet i Norge, og omfatter musikk, låtskriving, lydproduksjon, design, TV/film, dans, skuespill, musikkteater, spill og visuelle effekter. Løsningen måtte fungere like godt på tvers av alle instituttene. Vi måtte derfor legge til rette for at visningen fungerer like godt for lyd- og tekstfiler som grafisk materiale.

Navigasjonen var også en av de største utfordringene. Det var viktig å både finne frem til de ulike linjene for bransjefolk, men også enkeltstudenter for venner og familie.

Vild har utviklet strategi og nettside.

Webutvikling: Interaktiv Design

No items found.

Flere caser

@vildoslo@vildnyc