Sosiale medier
Innhold

Fem kjappe med Thea Skjelbred

La oss introdusere Vilds siste kapring, nemlig Thea Skjelbred. Hun jobbet sist i den norske gründerbedriften FJONG. Nå er hun på plass her hos oss i Vild-marken.

1. Hvem er du?

– Vanskelig spørsmål egentlig, det er noe jeg spør meg selv om ofte. Jeg liker å tro at jeg er en utadvendt og hyggelig sør-vestlending som har bodd i Oslo i syv år. Utenom det, henger jeg rundt, er veldig opptatt av nye ting som skjer i byen. Alt fra å prøve nye restauranter, til kunstutstillinger og gøyale barer. Elsker brunsj, mimosa og billig øl.

2. Hvor jobbet du før du søkte på jobb i Vild, og hvorfor søkte du på jobb i Vild? 

– Før jeg begynte i Vild har jeg jobbet i FJONG og som innholdsprodusent i Schjærven Reklamebyrå. Jeg søkte meg videre til den flotte gjengen i Vild for det er et byrå i en perfekt størrelse og alle jobber sammen mot felles mål. Synes også at det er veldig spennende å jobbe med så varierte kunder – alt fra saft og syltetøy, til eiendom og advokatbyrå. Ellers har jeg fulgt med på gjengen i sosiale medier og kunne ikke annet en å søke på stillingutlysningen jeg kom over. 100% den beste avgjørelsen jeg har tatt. Her er det masse kule og inspirerende folk!

3. Hva vil du si er din special gift/secret sauce (eek for et uttrykk), direkte oversatt spesielle gave/hemmelige saus?

– Hm, jeg vil si at det som skjer av trender og hva som rører seg i sosiale medier er min greie. Scroller alt for mye på mobilen, men det gjør at jeg kan målgrupper og hvor målgruppene er aktive. Snuser ofte innom den yngre generasjonen samt følger med på do's and don'ts, cancelling culture og hvem som er up and coming (ja, jeg vet det ble mye engelske ord her, sorry, he he).

4. Har du noen spreke hobbyer du kommer til å snakke om på Slack og i lunsjpausen? 

– Er ikke brunsj og mimosa en bra nok hobby? Neida, jeg bruker mye tid på å farte rundt, spise digg mat og teste nye plasser (hovedsakelig barer). Hva gjelder «ekte hobbyer» så kan jeg kanskje glimte med et sporadisk konkurranseinstinkt, hvor fort kan jeg egentlig strikke en genser? Har blitt et par fine faktisk. Litt skeive og sånt, men det er jo en del av sjarmen med hjemmestrikk, er det ikke? 

5. Hva vil du si at ditt digitale mantra er?

– Kvalitet fremfor kvantitet, med et glimt i øyet!

Vil du snakke med Thea fordi du trenger hjelp med dine sosiale kanaler? Ja, da er det bare å sende en e-post til Thea@vild.no =)

@vildoslo@vildnyc